Metaalbewerking & Luchtbehandeling op maat
(0523) 676 611

Maatwerk metaalbewerking

U kunt altijd met uw idee, schets, ontwerp, montage of reparatie bij ons terecht. Wij werken dit op geheel passende wijze af. U kunt hierbij denken aan lassen, knippen, monteren, zetten en boren. Wij leveren maatwerk metaalbewerking vanuit onze werkplaats, maar ook op locatie.

Met maatwerk metaalbewerking kun je vele kanten op. Zo zijn er veel uiteenlopende metalen welke voor ons zonder problemen verwerkt kunnen worden. Wij werken onder andere met ijzer, staal, rvs en aluminium. Of het nu gaat om design, constructie of gebruiksvoorwerpen, wij maken het.

Ons uitgangspunt is het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten, zodat wij direct kunnen inspelen op de specifieke wensen van onze klanten.

Wij denken graag met u mee

Heeft u of uw relatie een idee of is dit al als concept op papier gezet? Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden. Hier ligt namelijk onze kracht! Wij kijken naar de constructieve mogelijkheden. Vanuit onze expertise kijken we ook naar het gebruik, de vorm en de afwerking. We ontwerpen, ontwikkelen en vervolgens komt het product in nauw overleg met de opdrachtgever tot stand.

Kwaliteit staat voorop

Wij leveren kwaliteit: snel, correct en op de afgesproken tijd voor een marktconform prijs. Meteen een goede reden om te kiezen voor M&L Techniek B.V.
M&L Techniek BV is een ijzersterke en betrouwbare partner op het gebied van (maatwerk) metaalbewerking.

Wij gaan graag de samenwerking met u aan? Neem voor meer informatie contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel (0523) 676 611

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.